RKC LIVE

Op donderdag 11 juni 2020 is het zover

LANGSTE TAFEL VAN DE LANGSTRAAT

Na het succes van RKC Live: De Langste Tafel van de Langstraat in 2019, krijgt dit evenement aankomend voorjaar een deel II! We komen terug op donderdag 11 juni 2020 en zouden het fantastisch vinden als u daar bij bent! 

Het concept van RKC Live staat voor een avondvullend programma waarbij entertainment en culinair genieten hand in hand gaan. Net als vorig jaar mogen we een flink aantal sterren verwelkomen. Dit jaar mogen we met trots aankondigen dat zangers Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Rolf Sanchez en Mike Peterson acte de présence geven.

UNIEK EVENEMENT

Op deze bijzondere avond, die aanvangt om 18.00 uur en duurt tot 01.00 uur, kan men onder het genot van een luxe viergangendiner van Cookaholics genieten van diverse optredens. Na afloop van het evenement vindt er een afterparty plaats.

Mis het niet en koop een tafel of een stoel aan de catwalk!

BIJWONEN?

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze bijzondere editie van RKC Live? U kunt uw interesse ook per mail kenbaar maken middels een mail naar info@rkclive.nl. Er zal dan spoedig contact met u opgenomen worden.

WAT?

Een unieke avond met spectaculaire optredens van Nederlands grootste artiesten in een unieke formatie. Overheerlijk dineren & veel entertainment.

WIE?

RKC Live wordt georganiseerd door RKC Waalwijk, HUGO op locatie en Cookaholics.

WAAROM?

Een unieke avond, waarbij de opbrengst ten goede aan een project van RKC Waalwijk komt.

WAAR?

n.n.b.

WANNEER?

RKC Live vindt plaats op donderdag 11 juni 2020.

VOOR WIE?

RKC LIVE is voor iedereen toegankelijk, meer informatie vindt u hier.

RKC Live wordt mogelijk gemaakt door: