RKC LIVE

Op donderdag 13 juni 2019 is het zover

LANGSTE TAFEL VAN DE LANGSTRAAT

Na het succes van het CharityDinner in 2015 en 2016, de Leeuwen van de Langstraat in 2017 en 2018 is het op donderdag 13 juni 2019 tijd voor RKC Live: De Langste Tafel van de Langstraat!

Live entertainment & dineren aan de Langste Tafel van de Langstraat. Op deze geheel verzorgde avond verschijnen niemand minder dan Lange Frans (met een speciale RKC-rap), Glennis Grace en Jeroen van der Boom op de bühne. Zij worden 13 juni aanstaande instrumentaal begeleid door de enige echte ‘Vrienden van Amstel Live-band’. Cookaholics serveert een overheerlijk 4-gangendiner aan de meer dan 40 meter lange tafel en illusionist Niels Houtepen is de presentator van dienst.

UNIEK EVENEMENT

Op deze bijzondere avond, die aanvangt om 18.00 uur en duurt tot 01.00 uur, kan men onder het genot van een luxe viergangendiner genieten van diverse optredens. Na afloop van het evenement vindt er een afterparty plaats.

Mis het niet en koop een stoel, een tafel aan de catwalk of breng zelf je artiest in! Er is nog ruimte in het programma voor bijzondere optredens!

BIJWONEN?

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van deze bijzondere editie van RKC Live? U kunt uw interesse ook per mail kenbaar maken middels een mail naar info@rkclive.nl. Er zal dan spoedig contact met u opgenomen worden.

WAT?

Een unieke avond met spectaculaire optredens van Nederlands grootste artiesten in een unieke formatie. Overheerlijk dineren & veel entertainment.

WIE?

RKC Live wordt georganiseerd door RKC Waalwijk, HUGO op locatie en Cookaholics.

WAAROM?

Een unieke avond, waarbij de opbrengst ten goede aan RKC Waalwijk komt.

WAAR?

RKC Live wordt gehouden bij het Mandemakers Stadion.

WANNEER?

RKC Live vindt plaats op donderdag 13 juni.

VOOR WIE?

RKC LIVE is voor iedereen toegankelijk, meer informatie vindt u hier.

RKC Live wordt mogelijk gemaakt door: